4Beat biography
Jeugd percussiegroep 4Beat
Knallen!

Na drie uiterst succesvolle en swingende programma’s komen de onvermoeibare drummers van 4Beat weer terug met een nieuwe spetterende voorstelling!

De vier Drum Super Heroes van 4Beat laten in deze energieke voorstelling het jeugdige publiek kennis maken met  de superkracht van trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met de speciaal voor deze voorstelling geproduceerde sounds van de DJ, zang en dans.

Een opzwepende show waarin dit keer niet veel gepraat wordt, maar waarin de drie percussionisten en de DJ het publiek alle hoeken van het theater laten zien. Maar de show is meer dan trommels alleen. Drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met de sounds van de DJ en zang.

De 4Beat musici

Gianna Tam (Suriname) is de dochter van slagwerker Lucas van Merwijk. Zij heeft de afgelopen 15 jaar Drums United gespeeld. Afgelopen jaar drumde ze in het programma van Edsilia Rombley en heeft ze als gastpercussionist opgetreden bij The Ladies of Soul. Momenteel zingt zij backing vocals bij Trijntje Oosterhuis.

Alper Kekec (Turkije) bespeelt de mystieke oriëntaalse percussie op virtuoze manier. Alper studeerde aan het conservatorium in Izmir, Turkije. Sinds 2006 geeft hij les aan het Codarts conservatorium in Rotterdam . Net als Gianna Tam is hij vast bandlid in de slagwerkgroep Drums United waarmee hij rond de wereld getoerd heeft.

Vernon Chatlein (Curaçao) is percussionist met een achtergrond in Afro-Cubaanse, Latijns-Amerikaanse muziek en jazz. Hij studeerde twee jaar aan het conservatorium in Havana, Cuba en ontving de "Stichting Jazz Talent Award". Vernon heeft opgetreden met artiesten als Tania Kross (Curaçao), Izaline Calister (Curaçao) en Kuenta i Tambú (NL).

DJ Charlie den Hertog (Nederland) Charlie den Hertog is afgestudeerd als sound producer/rapper aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Daarnaast heeft hij de opleiding ‘Sound Education’ in Utrecht afgerond. Als Dj en producer werkte hij naast 4Beat met uiteenlopende acts en producties.